“Repensar Europa”: lema de la 8a Jornada Lluís M. de Puig

L’acte tindrà lloc demà a la tarda a l’Aula Magna de la Casa de la Cultura i versarà sobre els reptes que ha d’encarar el continent europeu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Cartell 8a Jornada Lluís M. de Puig. CEDIDA

La ciutat de Girona acollirà demà, dia 6 de maig, la 8a edició de la Jornada Lluís M. de Puig que enguany porta per lema “Repensar Europa”. L’acte tindrà lloc a les 18.30 h a l’Aula Magna de la Casa de la Cultura i comptarà amb les intervencions del tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí; del representant de la Junta del Consell Català del Moviment Europeu, Joaquim Millan, i de la directora d’Europe Direct Girona i professora titular de Dret Internacional Públic i Dret de la Unió Europea de la Universitat de Girona, Francina Esteve.

La jornada tractarà sobre com ha de ser el futur del continent i els principals reptes que ha d’encarar: el canvi climàtic, la intel·ligència artificial, la salut pública, l’autonomia estratègica de la Unió Europea, les migracions i la preservació dels valors de la UE. Aquesta 8a edició s’havia de celebrar el novembre del 2020, però a causa de les restriccions de la COVID-19 el consistori va ajornar l’acte fins a aquest mes de maig coincidint amb el Dia d’Europa, que se celebra divendres.