Registren un terratrèmol de 3,3 graus amb epicentre a Cassà de la Selva

L'ICGC ha fet i difós un formulari perquè aquells que hagin percebut el sisme el puguin completar i determinar així l'índex de percepció que ha tingut.

L’Institut Geogràfic Nacional ha registrat a les 12:40 hores d’aquest dissabte un terratrèmol de 3,3 graus de magnitud a l’escala de Ritcher amb epicentre a Cassà de la Selva (Girona).

El sisme ha tingut una profunditat de 2 km, una latitud de 41.8 graus nord i una longitud de 2.8 graus est, i s’ha percebut lleugerament a les comarques gironines del Gironès, Baix Empordà i la Selva, ha informat l’Institut en un comunicat.

Per la seva banda, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) ha assegurat en un tuit que ha recollit Europa Press que el terratrèmol no ha causat danys ni afectacions.

L’ICGC ha fet i difós un formulari perquè aquells que hagin percebut el sisme el puguin completar i determinar així l’índex de percepció que ha tingut.

Al formulari hi ha preguntes relacionades amb la ubicació de la persona en el moment del sisme i amb la seva reacció al terratrèmol.