Recuperen a la Jonquera 750 videoconsoles sostretes d’un camió

Busquen els lladres que han fugit corrent

Els Mossos d’Esquadra han recuperat a la Jonquera (Alt Empordà) 750 videoconsoles sostretes d’un camió. Els fets han tingut lloc de matinada quan, durant un patrullatge preventiu, els agents han interceptat una furgoneta carregada amb el botí. Després de detectar la presència policial, els lladres han fugit corrent i han aconseguit escapar. Els Mossos han obert una investigació per identificar i detenir els sospitosos. Els agents han pogut retornar la càrrega, que està valorada en més de 260.000 euros.

Segons informen els Mossos d’Esquadra, cap a les tres de la matinada del 20 de novembre, agents que feien patrullatge preventiu a la Jonquera van veure la furgoneta sospitosa a la zona de l’avinguda Galícia. Quan es van apropar al vehicle, els ocupants van fugir corrent i van obtenir escapolir-se.

Els agents van localitzar a l’interior de la furgoneta les 750 videoconsoles. La investigació posterior va poder esclarir que era la càrrega d’un camió que havia aparcat, durant la nit, al punt quilomètric 772,5 de l’N-II. El transporista havia precintat la càrrega i quan es va despertar, cap a tres quarts de vuit del matí, va descobrir que li havien sostret.

Els Mossos han obert una investigació per identificar i detenir els lladres a través de la descripció, dels indicis localitzats al vehicle i rastrejant càmeres de videovigilància de la zona per si haurien pogut captar alguna imatge dels sospitosos.