La 1a jornada de l’Eurockey Cup a Blanes comença a definir lideratges

La competició europea d’hoquei patins en FEM17 i U17 va començar ahir dijous i culminarà diumenge amb les finals i lliurament de premis

La primera jornada competitiva de l’Eurockey CUP 2022 en FEM17 i U17 que s’està disputant a la Ciutat Esportiva Blanes i al pavelló municipal d’esports de Lloret de Mar ha començat a definir els lideratges en els diferents grups on competeixen els equips. Després de l’acte inaugural viscut al migdia, a primera hora de la tarda es van començar a jugar els primers partits.

Al Grup A, el Valongo portuguès i el Peterborough anglès són líders inicials, mentre que al Grup B CO Pacé i UD Oliveirense també encapçalen la classificació després dels seus respectius partits davant el Club Patí Blanes Atlètic i l’Hockey Follònica. Per la seva banda, al Grup C Noia i Paço de Arcos també han sumat els tres primers punts de la competició, de la mateixa manera que ho ha fet el CH Caldes i HC Turquel al Grup D.

En categoria femenina, al Grup E, Espanya liderat el grup amb 3 punts, per sobre d’Uttigen i ECU amb 1 punt. Alcobendas tanca la classificació amb 0 punts, i al Grup F el Voltregà i el France Jeunes han tancat la primera jornada com a caps dels respectius grups. Avui divendres continuaran els diferents partits del torneig d’hoquei base que es basa en tres principals valors: respecte, amistat i passió.

El Club Patí Blanes Atlètic també participa en la competició europea

En l’àmbit local, el Club Patí Blanes Atlètic està donant suport en l’organització de la competició, i també participa jugant contra els respectius contrincants com un equip més. Emplaçat al Grup B, aquest passat dijous l’equip blanenc va caure per 0 a 9 davant el CO Pacé, que lidera conjuntament amb l’UD Oliveirense.

Avui divendres l’equip del Club Patí Blanes Atlètic jugarà a les 9 del matí contra l’Hoquei Follònica a la Pista Blava de la Ciutat Esportiva Blanes, mentre que a ¼ de 6 de la tarda ho farà contra l’UD Oliveirense al pavelló municipal d’esports de Lloret. L’Eurockey CUP U17 i FEM17 2022 culminarà diumenge amb les dues finals que es jugaran a 2/4 d’11 del matí i a les 12 del migdia, tancant-se amb l’entrega de premis prevista per les 13 h.