Palafrugell se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

La primera activitat tindrà lloc aquest dijous dia 29 de setembre

Calella de Palafrugell amb un passeig sense gent. ACN

Palafrugell ha organitzat diverses activitats emmarcades dins la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. El municipi del Baix Empordà, des de fa temps, treballa en elements sostenibles i en campanyes de sensibilització mediambiental, i per aquest motiu ha organitzat tres activitats vinculades a les temàtiques d’estalvi energètic tant pel que fa a les empreses com als particulars.

La primera activitat tindrà lloc aquest dijous dia 29 de setembre, a les 7 de la tarda a la sala d’actes de Can Genís, on tindrà lloc la Xerrada sobre comunitats locals d’energia. La xerrada també es podrà seguir en directe des del web www.palafrugell.cat.

Les propostes seguiran l’endemà, amb l’activitat enfocada al sector empresarial que porta per nom ‘Val la pena aprofitar l’energia solar a la meva empresa?’ Es tracta de mostrar l’experiència de dues empreses dels polígons de Palafrugell i Begut (Tesa i Creixell) i tindrà lloc a les 10 del matí a l’aparcament de l’empresa Creixell al polígon industrial.

Finalment, la darrera de les propostes serà les portes obertes a la instal·lació de la xarxa de calor. Així, el dissabte 1 d’octubre, a les 10 del matí a la Piscina Municipal, es mostrarà com funciona aquesta instal·lació.