L’IPEP promou a Palafrugell l’accés al món laboral de les persones amb discapacitat

Es faran dues sessions informatives al Local Social de la Sauleda.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) organitza, a través del Servei d’Ocupació Municipal, dues xerrades informatives per participar en el Servei de Programes Laborals per a la Diversitat, Orientació, acompanyament i suport a la inserció. L’objectiu és orientar laboralment a persones amb discapacitat i oferir eines per facilitar la seva inclusió sociolaboral, al mateix temps que es dona resposta a les necessitats de personal de les empreses.

Les xerrades informatives tindran lloc dos dimecres, 25 de gener i 1 de febrer, a les 11 del matí al Local Social de la Sauleda. Per poder participar-hi, s’ha de complir amb els següents requisits: reconeixement oficial de discapacitat igual o superior al 33% i estar inscrit a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandant d’ocupació (DONO). Les sessions seran amb aforament limitat i és imprescindible inscriure’s trucant al 660 43 78 24.

Aquestes xerrades formen part d’un programa en el qual col·laboren conjuntament el Servei d’Ocupació Municipal de l’IPEP i el Consell Comarcal del Baix Empordà, i que inclou: 

  • Tutories individuals i grupals de suport i seguiment per trobar i mantenir una feina
  • Formació
  • Alfabetització informàtica i treball de competències pel treball
  • Prospecció laboral per trobar les empreses que puguin ser òptimes per oferir un lloc de treball ajustat a les necessitats de cada persona participant
  • Possibilitat de fer fins a 100 hores de pràctiques en una empresa de la zona