Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

L’IPEP promou a Palafrugell l’accés al món laboral de les persones amb discapacitat

Avatar photo

Es faran dues sessions informatives al Local Social de la Sauleda.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) organitza, a través del Servei d’Ocupació Municipal, dues xerrades informatives per participar en el Servei de Programes Laborals per a la Diversitat, Orientació, acompanyament i suport a la inserció. L’objectiu és orientar laboralment a persones amb discapacitat i oferir eines per facilitar la seva inclusió sociolaboral, al mateix temps que es dona resposta a les necessitats de personal de les empreses.

Les xerrades informatives tindran lloc dos dimecres, 25 de gener i 1 de febrer, a les 11 del matí al Local Social de la Sauleda. Per poder participar-hi, s’ha de complir amb els següents requisits: reconeixement oficial de discapacitat igual o superior al 33% i estar inscrit a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandant d’ocupació (DONO). Les sessions seran amb aforament limitat i és imprescindible inscriure’s trucant al 660 43 78 24.

Aquestes xerrades formen part d’un programa en el qual col·laboren conjuntament el Servei d’Ocupació Municipal de l’IPEP i el Consell Comarcal del Baix Empordà, i que inclou: 

  • Tutories individuals i grupals de suport i seguiment per trobar i mantenir una feina
  • Formació
  • Alfabetització informàtica i treball de competències pel treball
  • Prospecció laboral per trobar les empreses que puguin ser òptimes per oferir un lloc de treball ajustat a les necessitats de cada persona participant
  • Possibilitat de fer fins a 100 hores de pràctiques en una empresa de la zona
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × 1 =

Notícia anterior

Nova edició de la Mostra d’Estudis i Professions a L’Hospitalet

Notícia següent

Camerata Penedès i Vilafranca se sumen al projecte “Un matí d’orquestra”

Notícies relacionades