Palafrugell modifica l’aparcament del carrer Daró per limitar la velocitat dels vehicles

Aquesta actuació arriba després de la demanda dels veïns de zona del carrer Ample.

Al llarg de la setmana passada es van realitzar tasques de condicionament, a través de la instal·lació de diferents elements, per modificar l’espai d’estacionament de vehicles del carrer Daró, de manera que quedés més ordenat i al mateix temps provoqués un descens de la velocitat dels vehicles que l’utilitzen. D’aquesta manera, s’han instal·lat unes tanques de separació a l’interior de l’aparcament per tal que els vehicles que hi transiten es vegin obligats a fer una circulació en ziga-zaga. 

Malgrat aquestes tasques, s’han conservat el mateix nombre de places d’aparcament existents, ja que es tracta d’un espai molt utilitzat pels veïns del barri del Carrer Ample, sent un estacionament perifèric però estratègic pel municipi. Al mateix temps, aquesta actuació s’ha fet després de la demanda dels propis veïns del carrer Ample i de l’Associació de veïns del barri, els quals havien detectat que fins les altes velocitats que agafaven alguns vehicles posant en perill no només els vianants, sinó també els propis cotxes aparcats. 

L’objectiu principal d’aquesta mesura és aconseguir que els conductors que circulen per l’interior de l’aparcament hagin de reduir la velocitat i no generin situacions de perill als vianants que creuen o provoquin molèsties als veïns més propers de la zona d’aquest barri. 

Les actuacions de senyalització viària també van quedar llestes a finals de la setmana passada.