Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Palafrugell engega una campanya per evitar l’abandonament de trastos

Avatar photo

S’han engegat una campanya informativa perquè la gent porti els trastos a la Deixalleria o en pugui concertar la recollida

L’Ajuntament de Palafrugell ha iniciat una campanya amb l’objectiu de fomentar que no es deixin trastos vells al carrer. Per aquest motiu, aquesta setmana s’ha engegat una campanya informativa que fa incís sobre la possibilitat de portar els trastos a la Deixalleria o bé es pot concertar un horari de recollida mitjançant, de forma fàcil i ràpida, fent la sol·licitud a través de l’APP de residus. Només cal cercar “Palafrugell al mòbil” en l’espai de descàrregues d’aplicacions del vostre dispositiu mòbil.

Al mateix temps, també s’informa els usuaris que qualsevol acció d’abandonament de trastos a la via pública, o situats al costat dels contenidors, pot provocar una sanció econòmica que es pot enfilar fins als 400 €.

Per a la campanya comunicativa s’han utilitzat els tòtems que es troben instal·lats al carrer, al costat de determinats grups de contenidors, on amb adhesius informatius es poden llegir els missatges informatius. També s’han confeccionat uns fulletons explicant el funcionament de l’APP i els seus avantatges i finalment, l’edició d’uns adhesius fluorescents verds que es col·locaran sobre els trastos de la via pública, per advertir que no s’hi poden deixar i de la seva possible sanció.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detingut a Cambrils quan intentava robar per 2n cop en una casa

Notícia següent

4 ferits, entre ells 2 menors, en l’explosió d’una casa per fuga de gas

Notícies relacionades