Palafrugell amplia l’aparcament gratuït al carrer Paraguai de Llafranc amb 50 places

Aparcaments al Carrer Paraguai a Palafrugell. Imatge cedida per l'Ajuntament de Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell ha habilitat més espai destinat a l’aparcament gratuït al carrer Paraguai a Llafranc. D’aquesta manera, en aquest espai hi apareixen 50 noves places d’estacionament que son molt properes a la zona més visitada de St. Sebastià. Aquest aparcament es troba tant sols a 5 minuts caminant del mirador del Far. El regidor de mobilitat, Pau Lladó, considera que «l’objectiu és facilitar l’estacionament de les persones que van a visitar aquest espai i, al mateix temps ens permet pacificar el trànsit de vehicles en un dels indrets més visitat del nostre municipi».

L’espai s’ubica concretament a la zona del carrer Paraguai on es creua amb el carrer de la Brisa i arriba fins a l’alçada del carrer Colon. En tot aquest espai és on ara s’ha senyalitzat i pintat el costat dret per destinar-ho a estacionament.

Cal recordar que des de l’1 de juny, i durant els tres mesos d’estiu, la regulació de l’accés de vehicles a motor, cotxes i motocicletes, a la part més elevada de la muntanya de Sant Sebastià queda tancat. L’objectiu principal d’aquesta nova senyalització, que estarà vigent de l’1 de juny al 30 de setembre, és regular l’altíssima freqüència de vehicles motoritzats a la part més alta d’un dels indrets més visitats de la població. Amb aquestes noves places d’aparcament gratuït properes a aquest espai s’aconseguirà millorar la mobilitat i evitar la massificació de vehicles que té lloc durant la temporada turística.