Obres de millora en el paviment de la passera d’Hipàtia d’Alexandria

El paviment es trobava en mal estat i deformat degut a ser un pas molt utilitzat pels usuaris del Centre Municipal d’Educació

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Àrea de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Palafrugell va executar la millora del paviment de la passera d’Hipàtia d’Alexandria.

Aquest pas, molt utilitzat, uneix l’aparcament de l’Avinguda Garcia Lorca que està situat al costat de la Policia Local amb el Centre Municipal d’Educació que està situat al carrer Bruguerol.

Des de la seva entrada en funcionament el paviment de fusta es trobava en mal estat i s’havia deformat i anat deteriorant amb el pas del temps. Per tant, aquesta actuació era necessària per dignificar aquest espai que és molt utilitzat per a les persones que accedeixen al Centre Municipal d’Educació.

L’any 2008 Palafrugell va aprovar que es posés a la passera el nom d’Hipàtia d’Alexandria (Alexandria (Egipte), 370-415), científica, filòsofa i mestra. La qual amb les seves ensenyances va contribuir al desenvolupament de les matemàtiques i l’astronomia.

La inversió destinada en aquestes tasques de millora ha estat de 7.250 euros.