Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

Nova edició del Casal Esportiu de Setmana Santa a Olot

Avatar photo
Les inscripcions s’obriran el proper dimarts 5 de març

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot ha organitzat, un any més, el casal esportiu per  Setmana Santa. Enguany, aquest casal multiesportiu dirigit a infants nascuts entre el 2012  i el 2019 porta per nom Casal Setmana Santa Esportiva 2024 i es realitzarà del 25 al 28  de març de 9 a 13 h.  

Durant aquests dies, els participants podran gaudir d’activitats esportives enfocades,  principalment, a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura. Agrupats  en funció de la seva edat, cada dia realitzaran una pràctica fisicoesportiva diferent com el  ciclisme, l’atletisme, el tenis, l’escalada o jocs en grup. Seguint la línia d’anteriors casals  esportius com el que s’organitza per les festes de Nadal; les activitats estan enfocades i  tenen per objectiu que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d’esports i,  alhora, puguin jugar i treballar en equip.  

Com és habitual, diverses entitats esportives de la ciutat participen d’aquesta iniciativa. Es  tracta de: Terra de Volcans Club Atletisme Olot, el Club Ciclista Olot Infantil i el Club Tenis  Olot que hi donen suport en les disciplines esportives respectives. En el cas de les  activitats interiors, les sessions es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot i al  Pavelló Firal.  

Dimarts 5 de març: Obertura d’inscripcions  

Les inscripcions s’obriran el dimarts 5 de març i finalitzaran el 19 de març. Per apuntar-s’hi, es pot fer a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot (al pavelló d’esports  situat a l’avinguda República Argentina, 8) de 10 a 14 h, o telemàticament a través de la  pàgina web https://esportsilleure.olot.cat/.  

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l’IEM’s  disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent respectivament. Al web  https://esportsilleure.olot.cat/ podreu trobar més informació i detalls. En cas que ho  desitgeu també podeu contactar amb l’Àrea d’Esports a través del telèfon 972 26 64 61.  L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.  

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

S’alliberen els camions atrapats en el tall de l’AP-7 a Pontós

Notícia següent

Detenen dos furtius amb un rifle amb silenciador i un cap de mufló

Notícies relacionades