El nou programa ‘Al Mar!’ a l’SX3 s’estrena avui viatjant a Blanes

Van rodar al Jardí Botànic Marimurtra i al Club de Vela imatges del nou espai centrat en el mar i el litoral català

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest dilluns 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s’estrena el programa ‘Al Mar!’ a l’SX3, el nou Super3 de TV3. Es tracta d’una proposta centrada en el mar i el litoral català que aposta per la descoberta del territori, les activitats en família i els valors de la sostenibilitat. El protagonitza la jove i coneguda activista en defensa del medi ambient i els animals Carlota Bruna.

En cada capítol, la Carlota visita un tram de costa on practica un espai nàutic del litoral català, i també aprofita per visitar els seus atractius, majoritàriament relacionats amb el medi ambient. Blanes també en serà protagonista després que el passat mes d’abril un equip del programa va estar rodant en tres espais del municipi: el Jardí Botànic Marimurtra, el Club de Vela Blanes i el Castell de Sant Joan.

‘Al Mar!’20 episodis i noves propostes d’activitats en família que es poden practicar arreu de la costa amb el carnet del SX3. La iniciativa és fruit d’un acord de col·laboració entre el canal infantil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l’Agència Catalana de Turisme. També participen el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Diputació de Barcelona.

Els vídeos que ja s’estan produint del nou programa ‘Al Mar!’ es poden veure a:  https://www.ccma.cat/tv3/sx3/al-mar/?ext=NW_BS3_butlleti-EXTRS3