La reconeguda marca empordanesa de gelats artesans Gelati Dino reforça la seva presència a Catalunya amb una nova obertura a la ciutat de Girona, consolidant així la seva aposta pel territori on va iniciar la seva trajectòria. El nou establiment, situat a Plaça Catalunya, suposa el retorn de la companyia a la ciutat després de tancar fa uns anys la seva històrica botiga a la Rambla de la Llibertat, inaugurada el 1998.
Amb una superfície de 150 metres quadrats, la nova gelateria és una de les més grans de la marca i inclou producció pròpia de gelat en el mateix local, una característica distintiva de les últimes obertures de Gelati Dino. El nou espai compta també amb una àmplia terrassa i unes vistes privilegiades al Pont de Pedra, convertint-lo en un punt de trobada ideal per locals i visitants que vulguin gaudir dels sabors artesans de la firma.
“Per a nosaltres és fonamental poder presentar aquest nou concepte a Girona, ciutat que considerem una referència”, afirma Stefano Rosso, director de màrqueting de Gelati Dino Gruppo. “Hem volgut tornar-hi amb un espai emblemàtic, amb obrador propi i una imatge renovada que reflecteixi l’evolució de la marca”, afegeix.
Creixement sostingut i presència internacional
La nova gelateria de Girona s’inaugura de forma paral·lela a un altre nou punt de venda al Centre Comercial Splau de Cornellà de Llobregat. Amb aquestes dues obertures, Gelati Dino assoleix els 39 establiments repartits entre Catalunya, altres comunitats de l’Estat i mercats internacionals com França, el Marroc i Qatar. L’objectiu del grup és arribar als 40 punts de venda abans que acabi el 2025.
Actualment, Gelati Dino concentra 25 botigues a Catalunya, majoritàriament a la Costa Brava, Girona, Barcelona i Tarragona. També és present al Centre Comercial Espai Gironès, a Salt, des de fa més de dues dècades. En total, la companyia genera entre 12 i 15 llocs de treball amb cada nova obertura i manté una plantilla d’uns 200 treballadors.
Una trajectòria de més de 45 anys
Fundada l’any 1978 a l’Empordà, Gelati Dino s’ha consolidat com un referent del gelat artesà d’inspiració italiana, elaborat amb ingredients naturals i una acurada selecció de matèries primeres. El grup, que elabora prop de 900.000 litres de gelat anualment, també inclou les marques Pavese Gelato Creativo i Compagnia del Gusto, especialitzades en productes per al sector gastronòmic i professional.
Amb aquesta nova obertura a Girona, la marca no només recupera un espai simbòlic, sinó que reafirma la seva aposta per la ciutat, el territori i la qualitat artesana com a pilars del seu creixement.