‘M’hauríeu de pagar’, tres monòlegs sobre la soledat es presenta a Roses

  La representació tindrà lloc a les 20.15 h al Teatre Municipal de Roses

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  ‘M’hauríeu de pagar’ és la història de tres personatges, de tres veus, de tres revelacions: la d’una guia d’art que davant d’un grup de visita a un museu començarà a brollar paraules, i tindrà una revelació; la d’un jove que s’ofereix per satisfer fantasies que parlarà de la seva vida perquè el coneguem millor, i tindrà una revelació; i la del fill d’un músic que tot i les seves condicions mèdiques ens vol tocar una peça al piano, i que tindrà una revelació.

  Escrita i dirigida per Jordi Prat i Coll, un dels autors i directors catalans més connectats amb la modernitat teatral europea. Un exemple és projecte que presentarà a Roses aquest dissabte: tres monòlegs que parlen de la soledat. Les connexions entre les seves revelacions i els tres personatges són tan lliures com la mateixa escriptura dramàtica de M’hauríeu de pagar. Paraules per fugir. Un impuls per parlar d’art, infantesa, records, sexe, desplaçaments, educació familiar, individualismes, fe…, de tot allò que no entenem, de veritats, de fragilitats i d’allò que és ser un ésser humà: carn.

  Autoria i direcció: Jordi Prat i Coll

  Intèrprets: Àurea Márquez, Albert Pérez, Francesc Cuéllar/Carles Roig

  Escenografia i vestuari: Atrium Producció | Il·luminació: Mattia Russo | Fotografia: Noelia Sardà

  Durada: 90 minuts | Preu: 15 €

  La representació tindrà lloc aquest dissabte, 3 de desembre, a les 20.15 € al Teatre Municipal de Roses. Les entrades (15 €) ja es poden adquirir a rosescultura.cat o, una hora abans de l’espectacle, a les taquilles del teatre.