Blanes implementarà diverses mesures per facilitar la Cavalcada de Reis

Es faran talls esglaonats de trànsit a diversos carrers. Cal recordar que, a causa de les obres del port, enguany començarà a la Plaça dels Països Catalans.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Durant aquests darrers dies la Policia Local de Blanes ja ha iniciat la campanya informativa prèvia perquè tothom sàpiga quines restriccions caldrà implementar demà dijous, 5 de gener, per facilitar la celebració de la Cavalcada de Reis 2023. En aquesta edició, motivat per les obres que s’estan fent a la zona portuària, s’ha hagut de modificar el recorregut de l’esdeveniment, per això s’han hagut d’alterar les habituals actuacions que s’aplicaven els darrers anys.

Per això dijous vinent a partir de 2/4 de 6 de la tarda, i fins a la finalització de la Cavalcada de Reis –al voltant de les 8 del vespre, aproximadament-, es faran talls de circulació de manera esglaonada tant als carrers per on discorre la rua reial, així com a diversos vials adjacents que quedaran igualment afectats.

Talls de Circulació en diversos carrers

Els carrers i avingudes d’arreu del municipi que quedaran afectats són els següent:

–        Passeig de Catalunya, Rotonda de La Plantera direcció Dintre Vila.
–        Plaça dels Països Catalans: els vehicles que vulguin anar en direcció Dintre Vila i Els Pins es desviaran a Quatre Vents i La Plantera.
–        Passeig de S’Abanell amb Carrer Costa Brava: els vehicles que circulin en direcció a Dintre Vila es desviaran pel Carrer Costa Brava.
–        Carrers Anselm Clavé i Mossèn Jaume Arcelós: a la cruïlla amb la Casa de la Cultura, el trànsit es desviarà en direcció al Carrer Tordera.
–        Carrer Salut direcció Dintre Vila: desviació en direcció als Carrers Paradís i Vila de Lloret.
–        Passeig Pau Casals amb Carrer Roig i Raventós direcció Dintre Vila.

Recorregut Cavalcada de Reis 2023

La Cavalcada de Reis 2023, que arrencarà a les 6 de la tarda, farà el següent recorregut. Cal dir que la primera part es fa integrant-hi diverses carrosses i elements de gran volum, per això romandrà prohibit estacionar-hi fins que acabi :

–        Plaça Països Catalans
–        Passeig de la Marina
–        Plaça Catalunya
–        Passeig Cortils i Vieta
–        Carrer Ample
–        Plaça Solidaritat
–        Rambla Joaquim Ruyra

A partir d’aquí, la comitiva cobreix el darrer tram de l’esdeveniment a peu passant pels següents carrers:

–        Carrer Doctor Xavier Brunet
–        Passeig de Dintre fins Ajuntament

Per últim, després de protagonitzar una pluja de caramels des del balcó posterior de l’Ajuntament, l’última part de la Cavalcada de Reis és el Campament Reial que estarà instal·lat a la Plaça dels Dies Feiners.