Dilluns, 28 d'abril de 2025
És notícia

Més de 200 tastets al segon Show Cooking ‘Anem a Plaça!’ de Blanes

Avatar photo

A banda dels clients habituals del Mercat de Fruites i Verdures, molts turistes atrets per la novetat s’han acostat per participar en la sessió de Show Cooking ‘Anem a Plaça!’

La segona sessió del Show Cooking ‘Anem a Plaça!’ celebrada aquest divendres al Mercat de Fruites i Verdures del Passeig de Dintre de Blanes, conegut també com el ‘Mercat de les Pageses’, ha repetit l’èxit que ja va tenir la primera edició. Llavors, el 2 de juny, es va acollir al Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire, on es va estrenar la iniciativa, i durant tota l’estona que va estar en funcionament el regalim de gent va ser constant.

 

Aquest divendres la participació encara ha sigut major en acollir-se al centre de la vila, aquests mesos més concorreguda del que és habitual pels nombrosos visitants que hi ha coincidint amb l’estiu. Per això, a banda dels clients habituals del Mercat de Fruites i Verdures, molts d’altres atrets per la novetat s’han acostat per participar en la sessió de Show Cooking ‘Anem a Plaça!’.

 

Ha comptat amb el suport de 10 parades del mercat, així com d’Es Portal, on es ven el peix de la Confraria de Pescadors de Blanes, situat molt a prop del Passeig de Dintre, a la plaça dels Dies Feiners. L’objectiu és poder comptar amb productes frescos tant de la terra, a través de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, com de la mar, amb el suport de la confraria.

 

Més de 200 tastets de franc i una 50a de Kits amb els ingredients

Les dues cuineres de ‘Kilòmetre 0’, Montse Verdaguer i Júlia Navarro, han preparat un menú compost per dos plats amb productes locals: Escabetx de Seitons de Blanes amb albergínia i Amanida de Tomata tradicional. Com a complement s’ha donat una peça de fruita, que ara amb l’estiu encara ve més de gust, i avui s’ha optat per una pruna.

Dos plats fàcils de preparar, i encara més si se segueixen les indicacions de les dues expertes cuineres, a través de l’escrit que s’inclou als kits que es poden adquirir formant part de l’experiència ‘Anem a Plaça!’. I és que la nova proposta de la marca ‘Blanes Arran de Mar’ consisteix en el fet que tothom qui vulgui s’acosti i tasti de franc el plat del dia, mostrat al Show Cooking.

 

Això per un costat, i per l’altre, si es té ganes de repetir-ho a casa, es pot comprar un kit que es ven a preus populars, i que inclou tots els ingredients que calen per cuinar, així com les indicacions de la recepta per a quatre persones. A més a més, com obsequi afegit, se’ls regala amb una nova i pràctica bossa editada especialment per a l’ocasió, ideal per anar a comprar per la seva resistència, i que duu el logotip ‘Blanes Arran de Mar’.

En la jornada d’avui s’han fet més de 200 tastets, i s’han venut una 50a de kits amb els ingredients dels plats proposats aquest divendres. El Show Cooking ha començat a les 11 del matí, quan el Mercat de Fruites i Verdures està en plena efervescència –cada dia, de dilluns a divendres, es posa en marxa a les 8 del matí-, i s’ha allargat fins a 2/4 de 2, quan habitualment acaba l’activitat.

 

‘Anem a Plaça!’, Sessions de Show Cooking el 1r divendres de cada mes

‘Anem a Plaça!’ s’està fent des del passat juny el primer divendres de cada nou mes, sempre amb el mateix horari: des de les 11 del matí fins a 2/4 de 2 de la tarda. L’única diferència és que s’anirà alternant l’escenari on tindrà lloc la sessió de Show Cooking cada mes, amb tastos i venda dels ingredients que s’han cuinat en cada jornada.

Per això, la pròxima sessió tindrà lloc el divendres 4 d’agost al Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire, i així successivament: l’1 de setembre, el 6 d’octubre, i el 3 de novembre. Aquesta serà la darrera jornada de ‘Anem a Plaça!’ que, al llarg de les sis sessions que haurà abastat, està previst que incloguin delícies culinàries com ara ‘Pop blanc amb mongeta del ganxet’, ‘Molla o Maire fregit acompanyat d’amanida’, ‘Bunyols de Sardines o d’Anxoves’, o bé els ‘Seitons de Blanes escabetxats amb albergínia’ que hi ha hagut avui.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Tortosa habilita més places d’aparcament per a motocicletes al centre

Notícia següent

Finalitzat l’itinerari de vianants i carril bici a la BV-2113, entre Ribes, Puigmoltó i Les Roquetes

Notícies relacionades