Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

Lloret organitza la jornada anual de la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines

Avatar photo

Una cinquantena de tècnics d’educació de l’Administració Pública, directius de les escoles i instituts i representants polítics han participat en la jornada anual de la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines.

L’Ajuntament de Lloret, que ha ostentat la Secretaria tècnica durant aquest 2023, ha organitzat aquesta sota el títol de “Ciutat de Benvinguda, Ciutat Acollidora” posant especial accent en el vessant d’acollida que tenen les Ciutats Educadores.

L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, ha remarcat durant l’acte d’obertura que “per Lloret de Mar aquest valor d’acollida és molt important. Som un municipi de més de 43.000 habitants i una important destinació turística amb més d’1 milió i mig de viatgers a l’any, el que ens converteix en una important terra d’oportunitats. A dia d’avui convivim més de 103 nacionalitats i per tant és primordial treballar la ciutat des d’aquest prisma inclusiu, participatiu i creatiu. En un context cada cop més globalitzat i divers les Ciutats Educadores esdevenen un imperatiu per garantir la igualtat d’oportunitats i fomentar aquest sentiment de pertinença i aprenentatge continu”.

Durant la jornada els assistents han tingut l’oportunitat de conèixer diferents realitats com el projecte Rossinyol, amb la conferència del professor Jordi Feu de la Universitat de Girona, i una taula rodona, amb la presència de diferents agents de la comunitat educativa per debatre diferents perspectives de l’acollida.  En paraules de l’alcalde de Lloret “Aquesta trobada ens ofereix la possibilitat de compartir els reptes que tenim els municipis d’acollida”.

El regidor d’Ensenyament, Carles Costa, ha estat l’encarregat de donar el relleu a la Ciutat Educadora 2024, que és Platja d’Aro. Ha recollit el relleu la regidora d’Ensenyament, Maria Blanco Martin.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Lleida present a la Fira d’esdeveniments i reunions IBTM a Barcelona

Notícia següent

VÍDEO: Detingut a Badalona un dels delinqüents més buscats a Suècia

Notícies relacionades