Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Lloret incorpora 8 persones treballadores en el marc del programa ocupacional Treball i Formació

Avatar photo

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha incorporat a 8 persones treballadores en el marc del programa ocupacional Treball i Formació, que té com a objectiu la millora de l’ocupabilitat de persones  amb dificultats d’inserció laboral.

D’aquestes 8 persones, 4 desenvoluparan tasques administratives, i 4 realitzaran tasques de manteniment i reparació  de l’espai públic, com són la conservació del mobiliari urbà i treballs de jardineria. A més de l’experiència pràctica, el programa incorpora diferents accions formatives complementaries. 

Aquest programa està destinat a diferents col·lectius considerats com a  prioritaris. Aquests col·lectius són les persones majors de 52 anys aturades,  persones sense dret a prestació, persones perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania, i dones en situació d’atur. La durada de les contractacions és  per un període de 12 mesos. 

La regidora de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Lloret, Marina  Nicolàs, ha destacat “Aquests programes són una gran oportunitat. Permeten a les persones beneficiàries incorporar-se posteriorment al  món laboral gràcies a les habilitats i competències adquirides durant  la contractació”. 

Aquest programa ocupacional està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació  de Catalunya (SOC). En el cas de Lloret de Mar, des del 2015 s’han beneficiat  del programa Treball i Formació més de 120 lloretencs i lloretenques.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 − 12 =

Notícia anterior

Cambrils acollirà el festival de ball solidari JUMPIN’ SWING

Notícia següent

Condemnen a presó les bessones de Sabadell per matar a la parella d’una d’elles

Notícies relacionades