Els comerços de Lloret s’omplen de flors l’últim cap de setmana de maig

Avui a més hi ha diferents premis pels clients que comprin als establiments comercials adherits a la campanya

Lloret tanca el darrer cap de setmana del mes de maig amb “Lloret en Flor”, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Lloret i l’Associació de Comerciants on l’art floral es converteix en el protagonista dels aparadors comercials i de diferents espais públics del municipi.

Diferents floristeries de Lloret participen en la iniciativa: Flors Rabassa ha decorat el Museu del Mar; la Camèlia, l’Església de Sant Romà; la floristeria Aloe, el Puntet; la floristeria Mimosa el Puntet de Fenals i la floristeria “El Mundo de Carmen” el Mercat Municipal a més d’una dotzena d’aparadors comercials que exhibeixen diferents creacions d’art floral.

Avui a més hi ha diferents premis pels clients que comprin als establiments comercials adherits a la campanya. La regidora de Comerç, Lara Torres, explica que “Lloret en Flor és una iniciativa que volem fer créixer i arrelar. Ens permet posar en valor la nostra oferta i fomentar la dinamització comercial a través del fil conductor de la temàtica floral que està molt vinculada al mes de maig i a la primavera”.

El passat cap de setmana Lloret de Mar també poder recuperar, després de dos anys posposada per la pandèmia, una nova edició de la Festa de les Flors a l’ermita de les Alegries, concretament la dissetena.