Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Lloret de Mar presenta la cartellera de la Pride Costa Brava

Avatar photo

Tindrà lloc el 7 i 8 de juliol, sota el lema «Abanico’s weekend»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PLURALS, Associació LGBT+ de Lloret i  l’Ajuntament de Lloret de Mar han presentat avui oficialment la cartellera dels  concerts principals de la Pride Costa Brava 2023 que tindràn lloc el pròxim 7 i 8 de  juliol. L’acte de presentació ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament uns  dies després de la Setmana Contra la LGTBIFÒBIA en la que Lloret de Mar ha  participat activament amb un complert programa d’activitats i que va tancar el  passat diumenge 21 de maig al Teatre de Lloret amb un col·loqui entre Samantha  Hudson, actriu i activista del col·lectiu LGTBIQ+ a Espanya i la influencer Dama de  Ruiz.  

Els concerts de la Pride Costa Brava 2023 tindràn lloc el 7 i 8 de juliol; el dia 7 de  juliol actuaran la dragqueen Imperio Reina, el grup OBK i Malbert DJ Set.  L’endemà, 8 de juliol, Malena Gracia, el grup Locomia, l’Orquestra Maribel i Rocío  Saiz DJ Set. La dragqueen i performer, a més d’agitadora nocturna local Joanne,  amenitzarà els dos dies amb un DJ SET, amb èxits musicals d’ahir, d’avui i de  sempre. 

 

L’horari serà a partir de les 21:30h i la ubicació està pendent de concretar. Ivan  Soriano, president PLURALS, Associació LGBT+ de Lloret, ha manifestat “que en  aquesta edició la Pride s’amplia a tot el cap de setmana amb dos nits de  concerts i amb una programació pensada perquè agradi a tots el públics des de els més joves als més veterans. Per aquest motiu ens hem decantat  per grups com OBK o l’Orquestra Maribel i artistes i DJ’s com Malbert i  Rocío Saiz, que compten amb molts seguidors entre un públic més jove”.  

En paraules de Jennifer Pérez, regidora d’Igualtat: “Tant la Setmana Contra la  LGTBI-fòbia com el Pride Costa Brava ens permeten mostrar que Lloret de  Mar és una ciutat oberta al món, inclusiva i per a tothom. Però  paral·lelament cal continuar treballant amb projectes que fomentin i  treballin aquesta igualtat com són les formacions a les escoles i instituts,  les Tardes Rainbow a Es Tint o l’atenció personal i individualitzada que  donem des del Servei d’Igualtat del SAI”

Albert Robert, alcalde de Lloret, ha explicat que “cal continuar el treball conjunt  entre administració pública i entitats per fer realitat el canvi real i  integrador que necessita la nostra societat. Amb aquest festival Lloret de  Mar referma la seva reivindicació com a municipi LGBTI i contra qualsevol  tipus de discriminació”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Movem Tortosa – PSC rehabilitarà els barris històrics per a habitatge social

Notícia següent

L’Ajuntament de Cambrils tanca el mandat amb dades econòmiques molt positives

Notícies relacionades