Lloret de Mar “expulsa” una empresa de la ciutat per “baralles al carrer”

Un nou episodi d'agressions al carrer, amb dues baralles i tres ferits per arma blanca, ha esgotat la paciència de l'Ajuntament

temps lectura-Temps de lectura: 1 minut
Exterior de la discoteca Privé a Lloret | FOTO: Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar s’ha reunit amb l’organitzador britànic Dancehall Episode que organitza l’esdeveniment “Dancehall Episode Goes Spain” amb partenariat amb l’establiment d’oci nocturn Disco Privé, del 29 de setembre al 2 d’octubre, arran de diferents incidències a la via pública ocorregudes durant aquesta matinada.

Aquestes incidències han provocat una baralla amb un ferit per arma blanca i un ferit amb un trau al cap, davant de la Discoteca Privé, a l’Avinguda Just Marlés, i que ha acabat amb tres detinguts, i una altra baralla amb dos ferits per arma blanca, que han estat detinguts també, al Carrer Ponent.

Arran dels fets, a primera hora del matí del dissabte l’equip de govern s’ha reunit a l’Ajuntament amb Policia Local i Mossos d’Esquadra per analitzar la situació i prendre les mesures oportunes. El regidor de turisme, Frederic Guich, explica que “ens hem reunit amb l’organitzador i ja li hem comunicat que no és benvingut a Lloret”.

Per la seva part el regidor de Seguretat, Jordi Martínez, ha explicat que “des de Mossos d’Esquadra, amb el suport de Policia Local, s’han obert diverses diligències. D’altra banda volem aprofitar aquest comunicat per desitjar una ràpida recuperació als ferits”.

L’Ajuntament també ha remarcat que actuarà contra els establiments de Lloret que han donat cobertura tant a aquest esdeveniment com a d’altres operatives com Summer Rockz aquesta temporada.

L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, destaca que “serem contundents i aplicarem les sancions i mesures necessàries, tant als organitzadors com als establiments col·laboradors ja siguin d’activitats d’oci com d’allotjament, per erradicar aquest tipus d’activitats i que no tornin a Lloret la temporada vinent. Aquest tipus d’activitats perjudiquen greument els interessos del municipi i no estan alineats amb el turisme responsable que volem i que mereix Lloret i la seva gent. No volem que tornin mai més a Lloret”.