La Ciutat de Girona

El Lloret Convention Bureau presenta una nova plataforma web

Serà una eina de treball pràctica i útil per a les agències organitzadores d’esdeveniments nacionals i internacionals

Una quarantena d’assistents han participat avui a la presentació de la plataforma “Lloret Experiències”, la primera web dedicada exclusivament a promocionar i visibilitzar les activitats de teambuilding i incentiu per equips i esdeveniments d’empresa a Lloret de Mar. Aquesta iniciativa està promoguda pel Lloret Convention Bureau, entitat público-privada que compta actualment amb més de 50 socis especialitzats en donar servei al turisme de reunions i esdeveniments. El regidor de turisme, Frederic Guich, ha destacat “Lloret de Mar té un entorn natural i cultural privilegiat, a més d’una àmplia oferta d’empreses d’activitats per gaudir-la, i aquesta plataforma uneix aquests dos valors afegits”.

Les diferents propostes d’incentiu i teambuilding es mostren en diferents categories segons els interessos dels organitzadors d’esdeveniments: enogastronomia, cultura i tradició, oci, natura i esport, salut i benestar i sostenibilitat i RSC. Alguns exemples són unes olimpíades que combinen una sèrie d’activitats de teambuilding amb la pràctica del rem amb els tradicionals llaguts, una pràctica esportiva molt arrelada a Lloret de MarSips of home, que posa en valor la història de daiquirí a la ciutat amb un tast de còctels o un escape room al Museu del Mar.

Cadascuna de les categories incorpora les fitxes de les diferents activitats que inclouen: la descripció, algunes fotos, la durada aproximada, el número màxim de persones, els idiomes en què es pot realitzar i el contacte de l’empresa. En paraules de la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario “es tracta d’una eina pensada per donar resposta a les necessitats dels organitzadors d’esdeveniments, singular i diferenciadora; per tant, estem convençudes que serà de gran utilitat als nostres clients, els quals busquen cada cop més experiències úniques i arrelades al territori”.

A més, la plataforma també incorpora el nou vídeo Lloret Experiences, una peça audiovisual inspiradora que recull exemples reals d’activitats d’esdeveniments d’empreses organitzats a Lloret de Mar els darrers anys.

Melissa Redacció Grua

Missatges recents

Detinguts quatre persones per cultiu de marihuana a Ponent

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns quatre homes, d'entre 20 i 25 anys, per…

5 minuts fa

Marta Vilalta reivindica ERC com el projecte al costat de “la gent i del territori”

Les primeres persones que són candidates d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya de la demarcació…

11 minuts fa

L’Alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, hospitalitzat per un problema de salut

L'Alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, es troba ingressat a l'hospital municipal de Badalona a…

28 minuts fa

Sabadell rep una subvenció de 570.000 € per contractar 25 persones en atur

La Junta de Govern Local de Sabadell ha acceptat avui una subvenció de la Diputació…

37 minuts fa

En estat crític després de desmaiar-se dins del cotxe de l’autoescola

Un home ha estat ingressat en estat crític després de patir una parada cardiorespiratòria i…

47 minuts fa

Tanquen el parc d’atraccions de les Fires de Figueres pel fort vent

La Guàrdia Urbana de Figueres ha tancat el parc d'atraccions de les Fires i Festes…

48 minuts fa

Esta web utiliza cookies.