Lloret celebra la Revetlla de la Capital de la Cultura Catalana

De 10 a 14 h del migdia estaran a la plaça Domènec Moner i hi haurà parades de les entitats, exhibicions de balls, de música i tallers

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Més d’una vintena d’entitats que formen part del registre d’entitats de Lloret han confirmat que assistiran a la Revetlla de la Capital de la Cultura Catalana, el primer acte de la capitalitat lloretenca que se celebra aquest proper dissabte 4 de febrer.

Se’ls trobarà de 10h a 14h del migdia a la Plaça Domènec Moner, al barri del Rieral, amb la voluntat de seguir desubicant les activitats programades en el marc de Lloret Capital de la Cultura Catalana 2023. Tothom qui s’hi apropi podrà passejar per les parades de les entitats participants des d’on, juntament amb l’escenari que s’instal·larà a l’espai, s’organitzaran exhibicions de cant coral, danses tradicional, tallers i actuacions.

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, afirma que estem molt satisfets amb la trobada ja que el primer acte de Lloret com a Capital de la Cultura Catalana permetrà mostrar a tothom qui s’hi acosti el treball que fan les entitats culturals del municipi. Per Fernández aquesta trobada pretén homenatjar i posar en valor l’associacionisme davant de la ciutadania com una eina essencial per vehicular el coneixement i la difusió de la cultura.