Lladó (ERC): “Figueres ha d’atraure noves empreses i llocs de treball”

Avatar photo

L'alcaldessa i candidata a la reelecció d'ERC, Agnès Lladó, aposta per la creació de l’Espai FigueresLab Innovació Urbana com a pol d’atracció i foment dels ecosistemes i empreses innovadores

Esquerra Republicana de Figueres proposa la captació d’empreses d’start-ups i indústria 4.0 per generar nous llocs de feina i dinamitzar l’economia de la ciutat amb la creació de l’Espai FigueresLab Innovació Urbana, com a pol d’atracció i foment dels ecosistemes i empreses innovadores.

 

Aquestes són empreses que no necessiten grans espais on poder treballar, i per tant, proposen impulsar que s’instal·lin en antigues naus dins de la ciutat, que actualment estan abandonades i degradades.

 

Al mateix temps, a través del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, s’han creat noves zones industrials als afores de la ciutat. “Aprofitarem tot aquest sòl d’activitats econòmiques per instal·lar indústries sostenibles que crearan llocs de feina de qualitat i estables i d’aquesta manera contribuirà a la dinamització de l’economia”, ha explicat l’alcaldessa, Agnès Lladó.

 

Alhora, ERC continuarà acompanyant les empreses de nova creació i la seva sostenibilitat en els primers cinc anys, l’acompanyament a les empreses com a actors formadors amb la formació dual, aplicant un model basat en la innovació que generi beneficis per a treballadors i les empreses.

 

La consellera d’Economia, Natàlia Mas, ha visitat avui Figueres i juntament amb l’alcaldessa i candidata d’ERC, han visitat alguns comerços de la ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fourteen − 13 =

Notícia anterior

Movem Bítem demana el vot per a dinamitzar el poble i portar-hi el canvi

Notícia següent

Granollers s’adhereix a la 24a Setmana sense fum

Notícies relacionades