L’INS Serrallarga de Blanes rep tercer premi al Concurs ImpulsFP

ImpulsFP és la unitat d’innovació de la subdirecció general de programes i projectes de la Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial de la Conselleria d’Educació

Aquest passat dilluns s’ha fet el lliurament dels Premis ImpulsFP, un concurs territorial que pretén mostrar les millores iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals. En aquesta segona edició l’Institut Serrallarga de Blanes ha estat premiat amb el tercer premi en la modalitat de projectes emprenedors.

Les guardonades són Neri Slavova, Sheila Martínez i Aniana Pratsevall, tres alumnes de segon cicle formatiu de Grau Superior en Administració i Finances. La seva proposta tracta sobre un projecte on tres joves emprenedores uneixen els seus esforços per donar resposta a un segment de mercat en creixement i poc explotat.

Més concretament, es tracta de posar en funcionament un restaurant amb productes de qualitat, ecològics i naturals (sense pesticides, conservants ni additius), oferint una gran diversitat de plats vegetarians, i que també estan dirigits als intolerants al gluten i la lactosa. La idea clau és satisfer les necessitats dels consumidors concentrant-se en un nínxol de mercat molt concret aplicant polítiques de RSC medi ambientals.

ImpulsFP és la unitat d’innovació de la subdirecció general de programes i projectes de la Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial. Aquesta unitat cerca impulsar els estudis professionalitzadors a través de cinc programes que cinc programes que cerquen la innovació en diferents àmbits: el canvi metodològic, la orientació, la transferència del coneixement dels centres a les empreses, l’emprenedoria i la cerca de l’excel·lència en les competències professionals.