fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

L’hotel Cala Jóncols, primer de la Costa Brava a obtenir el certificat internacional de turisme sostenible Biosphere

L'establiment ha impulsat un sistema de gestió de residus per "tancar" el cercle

L’hotel Cala Jóncols de Roses (Alt Empordà) ha obtingut el certificat de turisme sostenible Biosphere i s’ha convertit en el primer de la Costa Brava a aconseguir aquesta acreditació internacional per la seva aposta per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. La distinció la concedeix l’Institut de Turisme Responsable, un organisme independent que promou accions i programes de desenvolupament sostenible en l’àmbit turístic.
I és que l’establiment, que funciona des del 1955, ha impulsat un sistema innovador per aconseguir tancar el cercle i convertir-se en un hotel ‘Residu Zero’, a banda d’eliminar el plàstic dels envasos d’aigua, rentar la roba amb ozó o utilitzar un motor de la barca insonoritzat per generar menys impacte acústic.
L’espai, a més, ha introduït un ramat de xais que controla el sotabosc i el rec del jardí es fa amb aprofitament d’aigua, entre d’altres. “Creiem que el parc s’ho mereix, que l’hem de guardar i intentar preservar entre tots”, ha assegurat un dels seus propietaris, Juanma Gómez.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Vendrell encadena tres caps de setmana sense patrulles nocturnes de la Policia Local

Notícia següent

Serveis mínims del 75% demà a Renfe

Notícies relacionades