L’Hospital Comarcal de Blanes ha donat d’alta als tres pacients COVID que quedaven ingressats

  A l’Hospital de Calella continuen havent-hi 5 persones, i aquests dies han registrat tres nous ingressos

  L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua millorant a grans passes. Actualment hi ha un total de 5 persones ingressades, 4 menys que en el darrer recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-n’hi cap.

  La notícia més destacada s’ha produït a l’Hospital Comarcal de Blanes, on aquesta setmana s’han donat d’alta els tres únics pacients COVID que romanien ingressats en tractament. D’aquesta manera, en l’actualitat ja no queda cap persona tractant-se d’aquesta afecció, donat que no hi ha hagut cap nou ingrés.

  Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha cinc persones ingressades. Respecte l’anterior comunicat, en aquest centre hospitalari s’han registrat tres nous ingressos. D’altra banda, també s’han donat d’alta a quatre pacients.

  Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

  Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 70 persones ingressades per COVID, 25 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 75.068 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.135 persones, 1 més en relació a l’anterior actualització.

  Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha augmentat, i segueix a la zona alta. Ara és de 119, quan en l’anterior comunicat era de 102. A Blanes en canvi ha continuat disminuint, tot i que ja no es troba a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 47, i en canvi en la darrera actualització era de 80.