Les catifes de Corpus inicien la programació de la Fira de la Rosa 2023

Flors i roses oferiran un recorregut sensorial

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Les exhibicions florals s’iniciaran el dijous 8 de juny amb les tradicionals catifes de Corpus amb què establiments comercials i associacions ornamenten diferents carrers del centre de Roses, amb un important protagonisme del carrer Doctor Pi i Sunyer, oferint un magnífic passeig i mosaic de colors i olors que es mantindrà també al llarg de tot el dia 9.

Prendran el relleu la plaça de l’Església (dies 10 i 11), amb les composicions confeccionades pels alumnes del Cicle d’Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà i per Càritas Diocesana, i el Mercat Municipal (dies 10 i 11), amb la decoració dels alumnes del Cicle d’Activitats Comercials. Ambdues instal·lacions es podran visitar tot el cap de setmana.

Tallers i espectacles sense aturador a la Riera Ginjolers

Durant tot el cap de setmana, la rambla Riera Ginjolers acollirà tallers infantils, Ludiespai amb jocs gegants infantils, la XVI Trobada de Puntaires i nombrosos espectacles que alternaran teatre còmic, màgia, circ, música, malabars,.. oferint diversió a grans i petits durant tot el dia. Se succeiran d’11 a 13 i de 17 a 19 h. Per la seva part, dissabte a les 21,45 h, la plaça del Teatre acollirà l’espectacle musical ‘Divinas’, a càrrec d’Agombola Serveis Culturals.

Espai de degustacions gastronòmiques

També a la rambla Riera Ginjolers, a l’alçada del safareig municipal, s’instal·lara l’espai gastronòmic que funcionarà dissabte 10 i diumenge 11 de juny, de 18.30 a 21.30 h. Cinc restaurants de Roses, Ca la Valeria, Can Cairó-La Fraternal, Can Cervera, Falconera, i L’Àncora, oferiran tastets de les seves creacions als assistents, que podran gaudir dels sabors de Roses tot escolant la música de DJ Dulo, que amenitzarà l’esdeveniment.

Enguany, les Roses gaudiran de 6 tastets gratuïts

Roses segueix gratificant les dones que comparteixen nom amb la població i torna a convidar a degustar la gastronomia rosinca a Roses, Rosers, Rosites, Rosors,... o els seus compostos i derivats. En aquesta ocasió, el regal consisteix a gaudir de sis tastets gastronòmics de franc. Totes les interessades a participar en aquesta suculenta proposta poden reservar el seu val- invitació entre el 2 i l’11 a inscripcions.roses.cat, trucant per telèfon al 618 545 874, enviant un correu a 1000rosesaroses@roses.cat, o personalment a l’Oficina de Promoció Econòmica (del 2 al 9 de juny) o al safareig municipal (10 i 11 de juny).

9 còctels inspirats en el món floral i en la rosa

Entre el 2 i l’11 de juny, Bim’s-Hotel Terraza, Hotel Vistabella, Ca la Valeria, El Poke Corner Bar, El Xiri d’Akells, Hotel Marina, Jackso, La Fraternal i L’Àncora, demostraran el saber fer i la creativitat dels coctelers de Roses amb una àmplia proposta de destil·lats combinats amb sucs naturals, essències i escumes de rosa, fruites, pètals i espècies aromàtiques.

Concurs #FIRAROSA2023 a Instagram

Entre el 8 i l’11 de juny, totes les persones que publiquin fotografies de la Fira de la Rosa 2023 amb l’etiqueta #firarosa2023 a Instagram, participaran en el concurs de la fira, dotat amb un premi de 300 €.