Lenta millora als hospitals de Blanes i Calella i als sociosanitaris

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 18 pacients, 59 als dos centres de Calella i 9 al sociosanitari de Lloret

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que continua millorant la situació de manera molt lenta. Actualment hi ha un total de 86 pacients ingressats, 1 menys que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 23 persones.

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 18 persones ingressades, 2 més que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 4 ingressos, 1 alta i 1 defunció. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 59 pacients: 29 són a l’hospital i 30 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 8 ingressos i 12 altes.

D’altra banda, als sociosanitaris que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva té a Calella i Lloret hi ha un total de 39 pacients. Al de Calella n’hi ha 30, i durant aquests dies hi ha hagut 5 ingressos, 3 altes i 1 defunció; i al de Lloret de Mar es mantenen els mateixos 9 pacients.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 248 persones ingressades per COVID, 3 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 56.304 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.800persones, 53 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat una mica, però continua a la zona alta. Ara és de 391, quan en l’anterior comunicat era de 458. A Blanes ha pujat molt lleugerament, i també continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 201 i en l’anterior actualització era de 200.