Lent descens dels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 4 persones ingressades, 1 menys que a l’anterior recompte; i al de Calella 4, 2 menys

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació segueix millorant lentament. Actualment hi ha un total de 8 persones ingressades, 3 menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sent de tres persones.

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 4 pacients tractant-se de COVID, 1 menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies no hi ha hagut un ingrés i 1 alta, que ha estat un trasllat en un altre centre sanitari. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 4 pacients, 2 menys que en el darrer recompte. No hi ha hagut cap ingrés, i s’han comptabilitzat 2 altes, una d’elles amb un trasllat en un altre centre sanitari.

Risc de Rebrot controlat a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 55 persones ingressades per COVID, 19 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 103.114 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit davallant, i ja s’ha situat a la franja de risc moderat. Ara és de 98 punts, i en l’anterior comunicat era de 104. A Blanes ha tornat a davallar després que va haver una lleugera pujada, i continua estant en la franja de risc moderat. Ara és de 69 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 81.