L’Ajuntament de Sant Feliu retira 66 cotxes abandonats a la via pública

La intenció de l'Ajuntament és fer net amb vehicles que porten varis mesos abandonats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Un dels vehicles retirats a Sant Feliu

66 cotxes retirats de les vies públiques de Sant Feliu. Aquesta és la dada que va donar l’alcalde, Carles Motas, a l’última edició del programa de Ràdio Sant Feliu, “Línia amb l’Alcalde”.

En els últims mesos s’han detecat molts vehicles abandonats en les vies públiques i l’Ajuntament n’havia rebut queixes a través de xarxes socials. Això empitjorava la imatge dels carrers i treia places als vehicles que si encara estaven operatius.

Segons les declaracions que l’alcalde Carles Motas va fer al programa, si es detecta que un vehicle ja no té les condicions necessàries per tornar a circular es cataloga com a residu sòlid. Aleshores, es traslladen al dipòsit municipal i des d’allà s’encarrega a una empresa perquè se’ls emporti i siguin destruïts.

Un dels cotxes abandonats

També adverteix que d’aquests 66 vehicles ja se n’han encarregat amb anterioritat, i que la intenció dels propers dies és fer el mateix procediment amb més vehicles que s’han detectat. Per tant, aquesta és una xifra que anirà en augment.

A aquests nous vehicles se’ls ha enganxat un adhesiu groc, que simbolitza que estan en procés de ser retirats. A més, no només s’estan retirant vehicles que ocupen vies púbiques sinó que també s’està procedint a la retirada d’altres que estan en espais no tant a la vista. La intenció de l’Ajuntament és fer net.