L’Ajuntament de Palamós posarà en marxa una plataforma de venda on-line per els comerços locals

Des de les àrees de Promoció Econòmica i Turisme de Palamós s’està treballant en la creació de la plataforma local “www.depalamos.cat”, per a que els comerciants puguin vendre on-line els seus productes.

Aquest nou recurs telemàtic estarà plenament en marxa a principis de desembre, quan comenci la pròxima campanya nadalenca. Aquesta plataforma no tindrà cap cost pels establiments adherits, i forma part del pla de xoc per a la reactivació de l’economia enfront del covid-19.

Amb aquesta plataforma, es crearà el primer mercat exclusivament local a Internet, que permetrà a les empreses que s’hi adhereixin tenir tota la seva informació disponible a les xarxes i ressaltar aquells productes en promoció o oferta. Aquest espai està pensat per impulsar els diferents comerços i afavorir la venda directa entre comerciant i client.

Per dur a terme aquesta empresa, la plataforma compta amb l’assessorament d’una empresa especialitzada, amb una tecnologia que permet fer-la anar creixent i ampliar-la a mesura que sigui necessari. La plataforma permetrà enllaçar amb la pàgina web de l’establiment o bé amb el contacte de telèfon o whatsapp per a que s’acabi de tancar la venda.

Carrer major de Palamós, punt neuràlgic del comerç del poble

Aquesta mesura se suma a d’altres, com el portal “cliccat.cat“, que aglutina comerços de tot catalunya, o peremportar.org, una plataforma gratuïta i també disponible en forma d’aplicació mòbil per a la restauració, que ofereix un mapa d’establiments amb servei de menjar a domicili.

L’Ajuntament fa una crida als establiments locals a participar en aquesta iniciativa, per tal de fer front entre tots a aquesta crisi. Els establiments interessats poden demanar més informació a les àrees de Promoció Econòmica i Turisme, o per mitjà de correu electrònic a l’Oficina de Turisme.