L’Ajuntament de Blanes celebra dijous el Ple Municipal Ordinari del mes de setembre

Inclou 13 punts a l’ordre del dia, que inclou tres mocions abans dels Precs i Preguntes que tancaran la sessió

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest 28 de setembre, coincidint amb el darrer dijous de mes, l’Ajuntament de Blanes celebrarà el Ple Municipal Ordinari corresponent al setembre. Hi ha un total de 13 punts a l’ordre del dia, començant pels set primers de caràcter purament administratiu, entre els quals es dóna compte de les resolucions i acords de la Junta de Govern Local i d’Alcaldia.

Entrant ja en l’apartat de temes a debatre, el vuitè punt debatrà la modificació del pressupost municipal perquè inclogui 135.000 € en inversions per acabar de reposar la pista poliesportiva polivalent de Can Borell, per completar la reparació que s’ha fet ara d’urgència. El novè punt serà declarar d’interès i utilitat municipal les obres d’adequació d’espais per a una segona seu del Centre d’Educació Especial Ventijol a l’Escola Carles Faust.

Els tres següents punts són sengles mocions. La primera l’ha presentat ERC per al reconeixement públic del dol perinatal, gestacional i neonatal; la segona és del grup municipal de BECP per regular els habitatges d’ús turístic; i la tercera és del PP contra la tramitació d’una llei d’amnistia. El darrer punt de l’ordre del dia, com és habitual als plens ordinaris, seran els Precs i Preguntes. La sessió plenària està previst que s’allotgi aquest proper dijous a les 7 del vespre a la Sala de Plens.