La R-1 de Blanes cobrirà en bus el tram entre Pineda i Arenys aquest dissabte

RENFE ha hagut de substituir el tram amb un servei alternatiu per carretera a causa d’unes obres de millora entre Canet i Sant Pol

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

RENFE ha informat aquesta setmana sobre una modificació en el servei de la línia de rodalies R-1 que passa per l’estació de Blanes, i que tindrà lloc el proper dissabte 23 de gener. Durant tota aquesta jornada s’establirà un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Pineda de Mar i Arenys de Mar amb l’objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers.

La causa per aquesta modificació puntual són les obres de construcció d’un nou drenatge transversal amb més capacitat que ADIF executarà entre les estacions de Sant Pol de Mar i Canet de Mar, en substitució de l’actual infraestructura. D’aquesta manera, durant tota la jornada del dissabte 23 de gener, el servei de rodalies de la R-1 quedarà establert de la següent manera:

R-1 Maçanet Massanes-Blanes-L’Hospitalet de Llobregat

–        Maçanet-Massanes        Blanes         Sant Pol: Servei Habitual en Tren
–        Sant Pol de Mar       Canet de Mar: Servei alternatiu amb Bus, que cobrirà el tram Pineda-Arenys per major facilitat a l’hora d’entrar i sortir els autobusos
–        Canet de Mar        L’Hospitalet de Llobregat: Servei Habitual en Tren

Tota la informació sobre aquesta modificació del servei està previst que es comuniqui a través de la megafonia a les estacions, a l’interior dels trens, així com a les pantalles i els teleindicadors. Els viatgers i viatgeres poden consultar els horaris a les pàgines www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com, al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya i Renfe Cercanías, així com a les xarxes socials (@rodalies)