La Policia Local de Blanes ha aixecat 52 actes COVID

Els últims tres dies de confinament comarcal s’ha registrat un major volum de vehicles. Majoritàriament els seus ocupants havien de participar en proves esportives

Si bé des d’aquest dilluns 26 d’abril el confinament comarcal ja és història -almenys mentre les autoritats sanitàries no diguin el contrari-, a Blanes s’ha viscut un cap de setmana especialment mogut quant a trànsit de vehicles els darrers dies en què encara era vigent. Durant els darrers tres dies, de divendres a diumenge, la Policia Local de Blanes ha constatat un considerable augment als punts de control que ha efectuat a peu de carretera.

Per la seva banda, sumant tots tres dies, els agents policials han aixecat un total de 52 actes COVID, 8 més que en l’anterior cap de setmana del 16 al 18 d’abril. D’aquest total, la majoria s’han dictaminat per haver incomplert el tancament perimetral que fins ahir estava circumscrit a la comarca de la Selva i que, des d’aquest dilluns, a passat a tenir àmbit nacional, arreu de Catalunya.

Un total de 2.424 vehicles identificats, 1.566 més que la setmana anterior

En els controls que ha efectuat la Policia Local el passat cap de setmana –del 23 al 25 d’abril-, el què més crida l’atenció és l’espectacular increment del nombre de vehicles que els agents han identificat a peu de carretera. De divendres a diumenge han identificat un total de 2.423 vehicles, 1.566 més que el cap de setmana anterior, del 16 al 18 d’abril, quan en van ser un total de 858.

Aquest augment es deu majoritàriament a què els ocupants dels vehicles tenien com a destí alguna equipament esportiu d’aquest entorn, on havien de disputar-hi proves de diferents disciplines esportives federades. Els dies en què va registrar-se més trànsit van ser dissabte i diumenge, amb un total de 1.240 i 1.166 vehicles identificats, respectivament.

El proper cap de setmana, que abastarà del 30 d’abril al 2 de maig –inclòs el festiu de l’1 de maig-, haurà desaparegut la obligatorietat de respectar el tancament perimetral comarcal. En canvi, de moment segueix plenament vigent el toc de queda que va des de les 10 de la nit fins les 6 del matí del dia següent.