La Policia de Blanes col·labora en l’evacuació d’un veí que havia patit una aturada cardíaca

L’home va ser traslladat ahir en un helicòpter medicalitzat a un centre hospitalari de Barcelona

De manera habitual, la Policia Local de Blanes efectua tasques de suport amb d’altres cossos d’emergència en tots els casos en què es requereix la seva presència. Aquest va ser el cas d’ahir diumenge, quan es va demanar al cos municipal que ajudés en l’evacuació d’un home que havia de ser traslladat a un centre sanitari de Barcelona urgentment.

El requeriment procedia del SEM, que estava atenent una persona amb aturada cardíaca al seu domicili. Donada la gravetat del seu estat, els professionals sanitaris van determinar que l’home havia de ser traslladat en helicòpter medicalitzat per ser tractat al centre hospitalari amb la major brevetat possible.

Seguint les indicacions del Servei d’Emergències Mèdiques, la Policia Local de Blanes va donar tot el suport necessari perquè, tant el trasllat del pacient fins a l’helicòpter, com el seu enlairament, es fessin amb totes les garanties de seguretat per a tothom.

 

L’helicòpter medicalitzat va aterrar en un camp situat molt a prop del domicili del pacient, veí del barri d’Els Pins-La Plantera, i l’operatiu va finalitzar poc després de 2/4 de 10 del matí.