La Ciutat Esportiva Blanes i les instal·lacions d’esport municipals tancaran l’activitat a les 22’30 h com a màxim

S’ha ampliat l’horari en aplicació de les noves mesures COVID publicades al DOG el passat dissabte

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ha enviat aquest cap de setmana una carta informativa a totes les entitats esportives del municipi comunicant les modificacions derivades de les noves mesures COVID, que han tornat a canviar. Dissabte passat va sortir publicada al Diari Oficial de la Generalitat nova resolució per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures de salut pública per a la contenció de la COVID a Catalunya.

En relació a les mesures relacionades amb l’activitat física i l’esport, l’horari d’obertura al públic de les activitats permeses per aquesta resolució és el què correspon a cada activitat, sense que en cap cas es pugui superar la franja entre les 6 del matí i les 10 de la nit en general, i la franja entre les 6 del matí i les 11 de la nit en relació a les activitats culturals i esportives, entre d’altres.

A la pràctica, la conseqüència d’aquest canvi és que les activitats que es desenvolupin a partir d’aquest dilluns a les instal·lacions esportives municipals hauran de finalitzar a les 22’30 h com a màxim, ja que es tancaran a les 23 h, en compliment de la normativa. Aquest canvi d’horari afecta a la Ciutat Esportiva Blanes, als camps de futbol de Ca la Guidó i Mas Borell, així com a la pista esportiva de Mas Florit.

Les entitats que utilitzen aquestes instal·lacions esportives municipals, hauran d’adaptar els respectius horaris d’entrenament a partir d’aquest dilluns per poder allargar-los, si s’escau, fins a les 22’30 h. En aquest sentit, les entitats esportives caldrà que comuniquin com queden establerts els nous horaris mitjançant correu electrònic al Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, abans del dimecres 12 de maig.