La Càtedra d’Estudis del Suro convoca els premis a la recerca “Santiago Zapata” 2023

Avatar photo

La Càtedra d’Estudis del Suro ha convocat els premis a la recerca “Santiago Zapata” de l’any 2023. Els premis a la recerca “Santiago Zapata” tenen per objectiu la promoció de la recerca aplicada a l’àmbit temàtic del suro en els camps de les humanitats, les ciències socials, les ciències naturals i la tecnologia. 

Els guardons prenen el nom de Santiago Zapata en reconeixement a l’impuls decisiu que el catedràtic extremeny va donar a la recerca sobre el suro des d’una perspectiva pluridisciplinària.

Aquests premis inclouen dues modalitats:

  • Un premi amb una dotació de 1.000 euros adreçat a estudiants de grau o de màster,  a  investigadors novells, o a recerques d’àmbit local, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat espanyol.
  • Un premi amb una dotació de 2.000 euros adreçat a doctorands i investigadors sènior de l’àmbit nacional i internacional.

En les dues modalitats, els premis s’atorgaran al millor treball de recerca inèdit o publicat amb una antiguitat màxima d’un any en els camps de les humanitats i de les ciències socials (història, economia, geografia, antropologia, literatura, didàctica, sociologia…) i de les ciències naturals i la tecnologia (biologia, biotecnologia, química, enginyeria química, ecologia, gestió forestal, enginyeria, disseny industrial…) que faci referència a l’àmbit temàtic concret del suro.

Els treballs podran ser presentats en català, castellà, anglès, francès o portuguès.

L’import dels premis es farà efectiu en l’acte de proclamació dels treballs guanyadors.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seven + ten =

Notícia anterior

La Sala dels Trinitaris obre temporada amb l’exposició ABCEDARI Solidari

Notícia següent

Sendra posa de manifest els incompliments de l’Estat espanyol en matèria de drets humans

Notícies relacionades