La Botiga al carrer d’Olot recupera el seu format habitual

Després de dos anys amb edicions adaptades a les mesures de la COVID-19, la Botiga retorna amb descomptes de les parades de la plaça del Mercat d’Olot

Després de dos anys celebrant-ho amb mesures i versions adaptades a la situació epidemiològica de la pandèmia de la COVID-19, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) torna a repetir ‘La Botiga al Carrer d’Olot’ en el seu format habitual.

Enguany, per tercera vegada, durarà dos dies – divendres 4 de març a la tarda i dissabte 5 de març – i comptarà amb el suport d’una cinquantena de comerços.

La proposta d’allargar la campanya va sorgir ara fa dos anys des de la mateixa entitat i, després de la bona resposta dels clients i comerciants, han decidit reeditar-ho. En total, aquest cop una cinquantena de comerços i negocis distribuïts en diversos barris participaran d’aquesta edició.

Enguany, per segon cop, també hi col·laboren els placers del Mercat d’Olot que oferiran productes amb descomptes de 2×1 durant els dos dies que duri la iniciativa.

La Botiga al Carrer coincideix amb el final de la campanya de rebaixes periòdiques – hivern i estiu- i serveix per posar el punt final a aquests períodes de descomptes. “La Botiga al Carrer són les rebaixes finals dins les rebaixes d’hivern. Aquesta acció suposa un gran atractiu per al conjunt comercial i ens fa especial il·lusió retornar al format anterior amb la voluntat d’acostar-nos al màxim a la ciutadania olotina”, assenyala la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot, Anna Planella.

L’acció compta amb el suport de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Olot, de la Generalitat de Catalunya i forma part de la marca promocional 100% Olot.