La Biblioteca de Figueres digitalitza i posa a disposició tots els programes de Fires i Festes de la Santa Creu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Al llarg dels darrers mesos la Biblioteca de Figueres ha digitalitzat nous programes de les Fires i Festes de la Santa Creu datats entre 1974 i 1978, editats per Impremta Pujol, Domingo Gallego i Establiments Albert. 

A les portes d’una nova edició de les dates festives més assenyalades de la ciutat, la Biblioteca de Figueres els posa a disposició de la ciutadania a través de la consulta al repositori REGIRA, de la Diputació de Girona. 

Els de l’Impremta Pujol destaquen per les imatges en color de llocs emblemàtics de Figueres i la comarca, captades pel fotògraf Meli. També inclouen col·laboracions literàries de Montserrat Vayreda, Pilar Nierga, Pere Teixidor Elias o Jaume Maurici.

Els programes de Domingo Gallego eren una crònica dels fets més destacats de l’any anterior, amb abundant informació gràfica en blanc i negre.

Per últim, els d’Establiments Albert tenien molts anuncis publicitaris d’electrodomèstics i difonien promocions adreçades als clients d’aquesta històrica botiga.

Aquests programes s’afegeixen a la col·lecció ja disponible fent clic aquí i inclou programes datats a partir de 1913 que formen part del fons històric de la Biblioteca Fages de Climent.