La Biblioteca de Banyoles obre a partir de dilluns l’Aula d’Estudi

Fins al 8 de juny, caps de setmana inclosos, obrirà més enllà del seu horari habitual

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Biblioteca de Banyoles obrirà a partir de dilluns que ve l’Aula d’Estudi perquè els estudiants i investigadors que així ho desitgin en puguin fer ús. D’aquesta manera, i coincidint amb el  període d’exàmens, s’oferirà un espai tranquil, confortable i amb connexió WI-FI perquè totes  aquelles persones que ho necessitin puguin preparar els exàmens, com ara les proves de la  Selectivitat, que es faran del 7 al 9 de juny.  

L’Aula d’Estudi obrirà per a investigadors i estudiants majors de 16 anys, organitzada  conjuntament per la Biblioteca i l’Oficina Jove. De dimarts a divendres, l’horari serà de les 10  del matí a les 2 del migdia, als matins. A les tardes, la Biblioteca obrirà de dilluns a divendres  de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. Els caps de setmana, tant dissabte com diumenge, els  horaris seran de 2/4 d’11 del matí a les 2 del migdia, als matins, i, a les tardes, de les 4 de la  tarda a les 10 de la nit.  

Per accedir a l’Aula d’Estudi, els estudiants i investigadors només hauran de presentar el DNI,  NIE o passaport. No s’oferirà el servei de préstec.