La 9a edició de Fira Orígens se celebrarà el 20 i 21 de novembre

Foto: Ajuntament d'Olot

El recinte firal d’Olot acollirà, després d’un any de parada obligada com a conseqüència de la pandèmia generada per la Covid-19, un any més productors i productes agroalimentaris de qualitat.

El 20 i 21 de novembre Olot celebrarà una nova edició de Fira Orígens, la fira agroalimentària dels productes de qualitat de Catalunya que, consolidada després de vuit anys, seguirà apostant fermament pel que l’ha caracteritzat des de la primera edició, els productes i els productors de qualitat.

Promoguda per DinàmiG (Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa), Orígens s’ha convertit en cita obligada per a productors d’arreu del territori i també per a un públic interessant en conèixer productes de proximitat i qualitat.

Els visitants podran comprar directament al productor i també podran participar, durant tot el cap de setmana, d’activitats dirigides a tots els públics vinculades amb la cuina de proximitat i el producte ecològic. Durant els dies previs a la fira, la ciutat també organitzarà un seguit d’activitats paral·leles.