Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Juli Fernández acorda el nou cartipàs de l’Ajuntament de Palafrugell

Avatar photo

El nou Consistori tindrà 3 tinences d’alcaldia, 2 del PSC i una de Som Gent del Poble

Ple d’investidura mandat 2023-2027, alcalde Juli Fernández i regidores i regidors del PSC i de Som Gent del Poble, nou equip de govern

Juli Fernández, alcalde de Palafrugell, ha donat a conèixer les delegacions dels regidors i regidores pel mandat 2023-2027, durant el qual governarà de la mà de Som Gent del Poble (SGdP). El nou govern comptarà amb 3 tinences d’alcaldia: dues pel PSC i una per SGdP. 

Per la seva banda, l’alcalde Juli Fernández també liderarà les àrees d’Hisenda, economia i pressupostos, Seguretat ciutadana, Mobilitat i Mitjans de comunicació.

La primera tinença d’alcaldia recaurà en Isidre Tenas (SGdP) que també serà regidor d’Esports i d’Agermanaments. Laura Millán (PSC) serà la segona tinent d’alcalde, tasques que compaginarà amb les regidories de Cultura, Joventut i Festes i grans esdeveniments. Mentre que Marc Piferrer (PSC) serà tercer tinent d’alcalde i es responsabilitzarà de les àrees de Promoció econòmica, Desenvolupament local, Turisme, Ocupació Innovació i Formació Professional.

 

La regidora Judit Zaragoza (PSC) assumirà les regidories de Règim interior, Serveis jurídics, Contractació i Activitats. I Margarita Mauri (PSC) es responsabilitzarà de Serveis i acció social, Igualtat, habitatge i Salut.

Les àrees de Comerç, Mercat diari i Indústria recauran en el regidor Albert Parals (PSC); i les de Nova governança, Participació ciutadana, Comunicació, Transparència i Gestió de sistemes informàtics, en Marta Vim (PSC).

 

En el cas de Guillem Genover (PSC) serà el nou regidor de Barris i nuclis urbans i Gent gran. Mentre que Xavier Rangel (PSC) es responsabilitzarà de les àrees d’Urbanisme, Qualitat Urbana, Serveis municipals i Medi ambient.

I finalment, a Maria Lluïsa Teixidor (SGdP) se li atribueixen les regidories d’Educació, Cooperació internacional i el nucli urbà de Calella de Palafrugell.

Segons l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández: “Amb aquesta proposta es comptarà amb una organització més optimitzada que ens permetrà comptar amb un Govern que fa una aposta clara per la cultura, l’esport, l’educació, l’activitat econòmica i la preservació del territori com a pilars fonamentals d’aquests propers 4 anys”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen − 2 =

Notícia anterior

Desarticulen una plantació de marihuana tipus indoor oculta en un habitatge de Cunit

Notícia següent

Mor un jove i famós ciclista durant la Volta a Suïssa

Notícies relacionades