Jornades de Vacunació COVID Intensives sense Cita Prèvia a Blanes

  S’intensifica la campanya des d’avui dilluns i fins divendres, del 13 al 17 de setembre, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h, al Local Social de Mas Enlaire

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  A Blanes, l’Equip d’Assistència Primària (AEP) ha tornat a redoblar esforços i ha preparat sengles jornades intensives i massives Sense Cita Prèvia, que passaran a fer-se tots els dies, des d’avui dilluns i fins divendres, i durant tota la jornada: tant al matí com a la tarda. Això vol dir que aquesta setmana, del 13 al 17 de setembre, s’administraran vacunes sense cita prèvia al matí de 9 a 13 h, però també a la tarda, de 15 a 19 h., cada dia.

  Com és habitual, s’allotjaran al Local de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre sense número. Durant l’agost les jornades intensives sense cita prèvia s’havien estat fent entre 1 i 3 dies per setmana, mentre que la setmana passada ja es van passar a fer de manera diària, de dilluns a divendres, però amb horaris diferents, amb franges horàries depenent del dia de la setmana.

  Ara, però, s’han redoblat esforços i tothom qui encara no s’hagi vacunat es podrà acostar al local de Mas Enlaire sense cita prèvia perquè se li administri el vaccí, ja sigui per completar la pauta, o bé per a la primera dosi. Cal recordar que els menors de 16 anys cal que vagin acompanyats del pare, mare o tutor legal i degudament acreditats (DNI) perquè se’ls pugui administrar la vacuna COVID.

  Aquesta setmana és ja la 30ena consecutiva en què Blanes està administrant vacunes COVID des de locals habilitats amb aquest objectiu, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. Ja fa set mesos consecutius que s’estan administrant els vaccins de forma constant i regular. Pel que fa a les jornades sense cita prèvia, aquesta serà la sisena setmana consecutiva que s’administra.