Jaume Dulsat renuncia oficialment com a alcalde de Lloret de Mar

Jaume Dulsat ha remarcat que la seva renúncia es deu a “motius estrictament laborals”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcalde de Lloret ha renunciat formalment al càrrec. L’acte de renúncia s’ha realitzat en un Ple extraordinari aquesta tarda a la Sala de Plens que s’ha omplert de ciutadans i ciutadanes de  Lloret. Dulsat havia entrat per registre d’entrada la seva renúncia el passat 1 de  març.

 

Jaume Dulsat ha remarcat que la seva renúncia es deu a “motius estrictament laborals” donat que la nova feina, a la qual s’incorporava avui, no li permetia la dedicació que ell considera que necessita l’alcaldia de Lloret. Una dedicació que ha explicat que “és de 24 hores, 365 dies a l’any, i que es menja tot la resta de la teva vida”. I ha remarcat que “aquesta renúncia em dol perquè la feina com a alcalde ha estat la feina de la meva vida, però és el que toca fer”.

 

L’alcalde de Lloret ha agraït el bon to que han tingut els plens durant aquests anys i  ha explicat que ha treballat perquè l’equip de govern actués com “unitats d’acció” malgrat els diferents grups polítics.

 

A partir d’avui, el primer tinent d’alcalde, Albert Robert, assumeix el càrrec d’alcalde de funcions fins que se celebri la sessió extraordinària del nou alcalde.