Intenten robar en un bar de Santa Cristina d’Aro

S'han detingut tres homes, d'entre 35 i 46 anys, i una dona de 40

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Policia Local de Santa Cristina d’Aro, han detingut tres homes, d’entre 35 i 46 anys, i una dona de 40 per intentar robar en un bar del municipi. Els fets van tenir lloc el 9 de febrer cap a dos quarts de dues de la matinada, quan la policia va saber que s’estava produint un robatori en un establiment del carrer Ridaura.

Quan hi van arribar, van trobar la porta forçada per diversos punts, tot i que els lladres no van aconseguir entrar-hi. Gràcies a la col·laboració ciutadana, van saber que els autors dels fets anaven vestits foscos i encaputxats. Una dona els esperava dins d’un cotxe, amb el que van fugir, i els testimonis van poder donar detalls del vehicle i de la direcció que havien agafat.

Poc després, al carrer Salvador Espriu, els policies van localitzar el vehicle amb els quatre ocupants. Després d’identificar els passatgers, van escorcollar el vehicle on van localitzar-hi un mall de fusta, diversos tornavisos, una serra, claus allen i gorres, entre d’altres.

Tots quatre, amb antecedents, van quedar arrestats per un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa. Desés de passar a disposició judicial, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Un dispositiu conjunt

Les detencions s’emmarquen en un dispositiu que es va iniciar a finals de l’any passat, quan es va detectar un increment de robatoris amb força en domicilis i establiments comercials de les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Calonge i Sant Antoni i Santa Cristina.

El treball conjunt dels Mossos i de les policies locals dels diferents municipis ha aconseguit un total de 12 detencions, tres de les quals han acabat amb presó. També s’han pogut resoldre més de 25 fets des de l’1 de desembre. El dispositiu continua en marxa i no es descarten noves detencions en els pròxims dies.