Els informadors turístics de Roses reben formació sobre el Parc Natural del Cap de Creus

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els informadors turístics de Roses han participat en una jornada de formació sobre el Parc Natural del Cap de Creus, dirigida a ampliar el coneixement de les característiques del Parc, així com de les mesures i protocols establerts per a aquest estiu per a la seva protecció. La sessió, que va tenir lloc al llarg del matí d’ahir, dilluns 20 de juny, es va fer també extensiva al personal d’empreses locals del sector turístic.

Durant la jornada els participants han pogut conèixer més profundament els valors naturals i culturals del Parc i quines publicacions de difusió del mateix existeixen. Un apartat important, ha estat també el destinat a l’explicació de les mesures preventives per a la seva protecció que s’aplicaran aquest estiu, com ara les restriccions d’accés previstes del 15 de juliol al 30 d’agost o els protocols a activar en cas de situacions d’alt risc incendi (Alfa 3).

La sessió va anar a càrrec de La Sorellona, associació encarregada de la gestió dels centres d’informació i oferta pedagògica del Parc Natural del Cap de Creus, i es va plantejar com una activitat pràctica i participativa, que ha aportat consciència i coneixement als principals prescriptors del municipi.