Guillem Albà presenta demà a Banyoles el seu nou espectacle, Calma

Es podrà veure a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Municipal

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Guillem Albà portarà demà divendres a Banyoles el seu darrer espectacle Calma, un espectacle  enèrgic i optimista on l’artista fusiona tècniques del circ, la dansa i la música per riure’s de les  presses de la societat contemporània. Calma es podrà veure a 2/4 de 9 del vespre al Teatre  Municipal.  

 

Sol i sense paraules, Guillem Albà explica un fet tan complex i a l’hora tan quotidià: la pressa.  Aquest corre tothora en el que vivim instal·lats. Calma porta l’espectador a gaudir d’una  experiència per moments còmica, per moments poètica. Amb el clown com a bandera i a través  dels titelles, el gest, les ombres o la música, farà que l’espectador es qüestioni el dia a dia i el  propi viatge vital. Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple i, en  definitiva: si volem seguir així o volem canviar-ho.  

Al Teatre Municipal es podrà veure Guillem Albà en estat pur: humor, poètica personal i un  missatge optimista i vital que al finalment esdevé catàrtic. 

Entrades 

Les entrades per a Calma (12€ anticipada, 15€ a taquilla) es poden comprar online a través de  la pàgina web de Cultura Banyoles (www.cultura.banyoles.cat) o bé a l’Oficina d’Atenció al  Ciutadà de l’Ajuntament, en aquest cas demanant cita prèvia. També es podran comprar una  hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre Municipal.