Gisela Bayé Molas, cap d’Esports de Blanes, rep el Premi com a Millor Gestora Esportiva

L’Associació Catalana de Gestors Esportius de Catalunya ha lliurat diversos reconeixements en el decurs de la 8a edició dels guardons

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La cap del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Gisela Bayé Molas, ha estat guardonada com a millor Gestora Esportiva, per la seva trajectòria personal i professional, en el marc dels VIII Premis a la Gestió Esportiva de l’ACGEP que va tenir lloc el passat divendres al vespre a Martorell. L’Associació Catalana de Gestors Esportius de Catalunya ha lliurat diversos guardons relacionats amb aquest àmbit, coincidint amb el 30è aniversari de l’entitat.

Gisela Bayé Molas va ser acompanyada durant l’acte per la seva família, així com pel tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Carlos Garzón, qui no es va voler perdre l’oportunitat de ser un dels primers en felicitar-la per aquest merescut reconeixement. La cap del Departament d’Esports del consistori blanenc treballa en aquest càrrec des de l’any 1995.

Un dels principals reptes que ha hagut d’afrontar durant els darrers anys, comptant amb el suport del seu equip, ha estat posar en marxa la Ciutat Esportiva Blanes, que va entrar en funcionament l’any 2011. El nou equipament esportiu suposava un salt qualitatiu gegantí amb relació a l’antic pavelló poliesportiu d’Els Pins que ha sabut consolidar amb èxit, de manera que actualment la Ciutat Esportiva Blanes és elogiada unànimement en l’àmbit internacional.

Durant la festa de lliurament de premis de l’ACGEP es van entregar 37 reconeixements, entre ells a Gerard Figueras Albà, qui va ser Secretari General de l’Esport de la Generalitat, actualment subdirector dels Centres DIR. En l’apartat de guardons destinats a premiar als millors gestors esportius de Catalunya també es va reconèixer la tasca de Ramon Cuadrat, del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona; Susana Closa, gerent de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona; i Salvador Valls, cap d’Àrea de Gestió d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.