Vall de Núria estrena el nou ascensor per accedir al telefèric Coma del Clot

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha acabat les obres de l’ascensor per accedir al telefèric Coma del Clot de Vall de Núria (Girona), situat a l’entrada de l’estació motriu del telefèric, al peu del santuari.

Amb aquesta actuació, FGC ha facilitat l’accés al telefèric a persones amb mobilitat reduïda, i també permet el pas de mercaderies per proveir l’alberg de joventut situat al pic de l’Àliga, ha informat FGC aquest dilluns en un comunicat.

L’ascensor s’ha construït a l’edifici de l’estació inferior, un espai rectangular que consta de tres plantes: la baixa està situada pràcticament a nivell de l’andana del tren cremallera, la primera d’accés a les dependències d’emmagatzematge intern i des de la segona s’accedeix al telefèric.